Artikelen

Gervaise (50) is een geboren ondernemer en oprichter van Coebergh Communicatie & PR.

0 Vind-ik-leuks

Het netwerk van Gervaise Coebergh

“Niet lullen, maar poetsen”. Inmiddels is Gervaise Coebergh vergroeid met Amsterdam, maar ze blijft een Rotterdamse. Ze omringt zich met Amsterdamse ondernemers, bestuurders en creatieven met wie ze graag samen is en samenwerkt. Gervaise richtte in 1997 Coebergh Communicatie & PR op. De laatste jaren werkt Coebergh Communicatie & PR voor ondernemingen die mede het gezicht van Amsterdam bepalen, zoals het EYE, het Rijksmuseum en de Bijenkorf. Om de onderlinge samenwerking te stimuleren organiseert ze diners bij hen in de showroom: De Coebergh Circle.
Haar missie: vrijheid, afwisseling en het beste uit haarzelf en anderen halen.

Foto gervaise Coebergh credit: Reinier van der Aart
 &Kees Hogetoorn

Kees is Sales & Marketing directeur bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Zijn missie: niets is onmogelijk. 

“Veel Amsterdamser zul je ze niet treffen. Kees en ik zijn samen met de oude general manager Robert-Jan Woltering vele jaren geleden aan de klus begonnen het nieuwe The Grand stevig op de kaart te zetten. Kees is altijd scherp, hij weet precies wat hij wil en hij kan zaken benoemen. Daar hou ik van, zo komen we samen verder!”
 &Hanneke Schouten

Hanneke is eigenaresse Bouchon du Centre. Haar missie: de Lyonse bouchonkeuken op de Amsterdamse kaart zetten!

“Nog zo’n Amsterdamse. Gewoon een geweldig mens! Hanneke runt in haar eentje, op haar ‘high heels’, het leukste Franse eettentje van Amsterdam: Bouchon du Centre. Daar heb ik nou respect voor! Als ik daar ga lunchen ben ik samen met mijn gast echt even uit de drukte van alledag. Ik kom er graag en veel.”
 &Martijn Winkler

Martijn is founding partner en creative director van VERTOV. Zijn missie: het creëren van verhalen die mensen bereiken (reach), die ze raken (touch) en die ze aanzetten tot actie of reflectie (engage).

“Martijn is mijn partner bij Vertov, digital storytelling. We kunnen uren tegenover elkaar werken zonder iets te zeggen en gelukkig zijn. Wij hebben ook aan een half woord genoeg. Heb ik een globaal idee, kopt hij het creatief in. Heerlijk! Hij vertegenwoordigt voor mij Amsterdam Noord op een mooie manier.”
 &Jessica Leerdam

Jessica runt haar eigen Beauty Parlor. Haar missie: een weldaad van ontspanning te bieden, door in een korte tijd een volle service van een de-stressing massage van Jessica’s Magic Hands te geven: it is like magic.

"Jessica is mijn schoonheidsspecialiste en één van de redenen waarom ik het al zo lang in dit heftige tempo volhoud. Zo een energiebron gun je iedereen in hun leven. Ik heb geen idee wat ze allemaal bij me doet, maar ik laat haar volledig haar gang gaan. Ongelooflijk maar waar: bij haar val ik steevast in slaap en ik verlaat haar als herboren.”
 &Eric Traa

Eric (52) is Senior Relatiemanager bij Rabobank en is mede-initiatiefnemer van Amsterdam &Co. Zijn missie: Amsterdam nog meer laten bloeien. Niet alleen economisch, maar ook creatief, door mensen met elkaar te verbinden.

“Last, but zeker niet least. Een andere professional met zijn hart op de goede plek! De man van Rabobank Amsterdam Centrum. Iedere keer blijft hij me weer verrassen. Met ideeën, activiteiten en verhalen die ik niet achter hem had gezocht. We weten elkaar te vinden waar nodig. Altijd. Ieder moment. Overal. En we nemen geen blad voor de mond. Daar hou ik van, zo ontstaan de mooiste dingen."
 

Deel dit artikel:
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF
en word lid van Amsterdam &Co.
ZELF EEN REACTIE PLAATSEN?

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.