Artikelen

Jeroen is CEO en oprichter van Diningcity. Hij haalde in 2004 zijn master in Financial Business Administration op de Vrije Universiteit in Amsterdam. In 1998, begon hij Diningcity, omdat hij iets praktisch naast zijn studie Bedrijfskunde wilde doen.

0 Vind-ik-leuks

Het netwerk van Jeroen van den Brink

“Als ik in de wasmachinehandel zou zitten, zou ik een stuk minder geïnspireerd zijn. Ik wil leuke dingen doen, in een leuke sector.” Jeroen is CEO van Diningcity, de online restaurantgids die hij zestien jaar geleden in zijn studentenkamer oprichtte. Inmiddels is Diningcity uitgegroeid tot een begrip en zorgt het voor een levendige stad – in Amsterdam en andere steden over de hele wereld. Ondertussen doorloopt Jeroen alle fases van het ondernemerschap en het ondernemersnetwerk Entrepeneurs Organisation helpt hem daar enorm bij. Als lid spreekt hij mensen die in hetzelfde schuitje zitten en leert hij van hun ervaringen. Want, zoals Jeroen zegt: “Ondernemen is een dure MBA opleiding.” Zijn missie is leuke dingen doen, met leuke mensen. Dit zijn de mensen die dat mede mogelijk maken.
Zijn missie: leuke dingen doen, met leuke mensen.
 &Caroline van den Brink

Caroline is officemanager bij Diningcity. Haar missie: zichzelf ontwikkelen.

“Achter elke succesvolle ondernemer staat een stabiele vrouw, zeggen ze. Dat geldt voor mij zeker! Caroline is mijn steun en toeverlaat, zonder haar was ik niet zo ver gekomen. Met twee jonge kinderen thuis is het hectisch als je ondernemer bent. Het is dan geruststellend dat zij het thuis zo goed onder controle heeft. Het is belangrijk te weten dat het thuisfront er begrip voor heeft als je steeds laat thuis komt. Ze weet dat ik druk ben en dat het voor goede zaken is. Gelukkig komt er nu langzaam meer balans en kan ik de keuze maken om dingen uit te besteden.”
 &Quirijn Biesheuvel

Quirijn is advocaat. Zijn missie: cliënten het beste van twee werelden bieden.

“Quirijn is mijn vaste juridisch adviseur, ik heb enorm veel aan hem. Het ondernemerschap kent veel juridische aspecten waar ik wat naïef in kan zijn, maar Quirijn weet van de hoed en de rand. Hij kan snel schakelen en weet alles van bedrijven en van mijn achtergrond, wat heel prettig is. Zo grijpt hij in zijn advies soms terug naar iets dat ik jaren geleden gedaan heb, en adviseert me het nu op dezelfde manier op te lossen. Ik hoef alleen maar iets door te sturen met de vraag of hij ernaar wilt kijken, en kan dat met vol vertrouwen aan hem overlaten.”
 &Geert Franssen

Geert is jurist. Zijn missie: 100% van het succes is de voorbereiding. 

“Geert is mijn economisch adviseur. Als ik met strategische vraagstukken kamp kan hij me geweldig helpen. Bijzonder aan hem is dat hij erg betrokken is. Hij weet alles van het bedrijf: hoe het ervoor staat en wat de geschiedenis is. Wanneer ik bijvoorbeeld overweeg om een samenwerking te doen schakel ik Geert in. Hij kijkt in zo’n situatie naar het strategische en economische aspect en weet me daarom enorm goed in te adviseren. Quirijn zit er dan ook bij – die juridische input geeft. Zo heb ik aan hen twee onmisbare krachten.”
 

Deel dit artikel:
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF
en word lid van Amsterdam &Co.
ZELF EEN REACTIE PLAATSEN?

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.