Artikelen

Maartje is CEO van HelloFresh.

0 Vind-ik-leuks

Het netwerk van Maartje Frederiks

“We willen mensen onbezorgd laten genieten van gezond eten en hopen het leven een klein beetje mooier te maken.” Maartje is oprichter van HelloFresh: een bezorgservice die mensen wekelijks voorziet van een box met verse ingrediënten en een bijbehorend receptenboekje. Zo zet je dagelijks een gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel, zonder dat dit veel tijd en moeite kost. De recepten van HelloFresh worden altijd samengesteld door een diëtiste, die naar de voedingswaarden kijkt. “Maar we willen mensen ook inspireren met bijzondere producten en ze gerechten laten maken waar ze zelf niet snel op zouden komen.” Maartje dankt haar succes aan het hoge servicelevel van HelloFresh. Zo vragen ze hun klanten wekelijks om feedback en organiseren evenementen die variëren van proeverijen tot het koken bij mensen thuis. Inmiddels bestaat HelloFresh drie jaar en streeft Maartje er naar om in 2015 één procent marktaandeel te hebben onder de Nederlandse huishoudens. “En dat moet met zo’n bevlogen team als wij hebben, zeker gaan lukken!”
Haar missie: mensen in laten zien dat gezond eten hartstikke leuk en gemakkelijk is.
 &Erik Heinen

Erik is eigenaar van Erik's Delicatessen. Zijn missie: jonge mensen coachen en opleiden, zodat het winkelierschap blijft bestaan.

“Erik is eigenaar van delicatessenwinkel Erik’s op het Beukenplein, een begrip in Amsterdam-Oost, waar hij een belangrijke buurtfunctie heeft. Erik’s heeft de mooiste en lekkerste producten. Hij is leverancier van HelloFresh en is al van het begin af aan betrokken. We zijn samen klein begonnen en Erik’s is met ons meegegroeid. Hij heeft een neus voor kwaliteit, dat zie je niet alleen in zijn winkel, maar ook in hoe hij met ons meedenkt. Wat ik zo mooi vind aan Erik is dat hij ambacht en passie heeft voor zijn producten. Ik ken maar weinig mensen die dat zo sterk hebben als hij.”
 &Salem Samhoud

Salem is eigenaar van adviesbureau &samhoud. Zijn missie: key voor verandering is verbinden en inspireren.

“Salem is ondernemer in hart en nieren. Ik heb voor zijn adviesbureau &samhoud gewerkt en hij heeft mij geleerd hoe je een visie-gedreven onderneming bouwt. Niet zozeer in de breedte, maar juist hoe je de focus houdt, een doel stelt en daar naartoe werkt. Salem zou zijn sterke visie namelijk nooit loslaten. Bij alles wat Salem doet, probeert hij iets goeds te doen en mensen met elkaar te verbinden. ‘Together we build a brighter future’ is zijn hoger doel. Inmiddels heeft hij naast zijn adviesbureau ook restaurant &samhoud Places opgericht, samen met sterrenkok Moshik Roth. Ook hier staat verbinding centraal, maar dan tussen mensen en eten.”

Deel dit artikel:
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF
en word lid van Amsterdam &Co.
ZELF EEN REACTIE PLAATSEN?

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.