Artikelen

Zafer (52) is directeur en oprichter van Podium Mozaïek.

0 Vind-ik-leuks

Het netwerk van Zafer Yurdakul

“Ik wilde een thuishaven bieden aan kunstenaars en bezoekers met uiteenlopende achtergronden.” Tien jaar geleden merkte Zafer (52) dat er in de samenleving weinig aandacht werd besteed aan culturele diversiteit in de kunstensector en besloot hier iets aan te doen. Vanuit zijn liefde voor theater ontstond daar het idee voor Podium Mozaïek; een plek die op een creatieve wijze ontmoetingen realiseert en verschillende culturen met elkaar verbindt. Middels de voorstellingen die worden gegeven maken bezoekers kennis met de verschillende culturen in de stad. “Amsterdam is voor mij de stad waarin vrije en sociaal verantwoordelijke individuen in harmonie met elkaar samenleven. Dat moet je koesteren.”
Vanuit zijn liefde voor theater ontstond het idee voor Podium Mozaïek; een plek die op een creatieve wijze ontmoetingen realiseert en verschillende culturen met elkaar verbindt.
 &Bart Schneemann

Bart (61) is hoboïst, dirigent, docent aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en artistiek leider van het Nederlands Blazers Ensemble. Zijn missie: de kracht van muziek inzetten om mensen te ontroeren, te verbazen en te verbinden. 

"Bart is een klassiek geschoold musicus die in staat is om interessante verbindingen aan te gaan met allerlei muziekscholingen in de wereld. De manier waarop hij producties maakt en hoe hij verschillende musici betrekt bij zijn concerten is heel bijzonder. Bart is onbevangen, altijd oprecht geïnteresseerd in andere muziekstromingen en staat open voor veel verschillende mensen."
 &Moncef Beekhof

Moncef is sinds 2008 werkzaam als manager Marketing en Communicatie bij het Joods Cultureel Kwartier. Zijn missie: direct, indirect of met grote gebaren proberen een positieve steen in de vijver van anderen te zijn. 

"Moncef heb ik leren kennen via mijn tijd bij D66. Hij heeft een brede interesse en kennis van de samenleving. Zoals het een echte marketeer betaamt, luistert hij goed naar je verhaal en weet dat op de juiste manier te vertalen naar de ontvanger. Dat is een gave. Moncef is speels, heel vriendelijk en doortastend."
 

ZELF EEN REACTIE PLAATSEN?

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.