Artikelen

WorldTalks - Vrijdagmiddagborrel met inhoud

0 Vind-ik-leuks

Kay Slice - Voedsel centraal

Wij zijn vet rijk maar zouden vet arm moeten zijn
Bij armen te kort zouden wij de arm moeten zijn
Bij te veel zou er de hand moeten zijn van de corrigerende tik
tik doet de tijd ook al heb je geen tijd
Je lusten zijn Frans… ‘heb je even voor mij’
Elk centraal station een voedselparadijs
voedsel centraal
We gedijen in rijen lekkernijen lades chocolades
accepteren elke cookie
Toni Chocolo jaaa jaa het geeft ons die ‘spark’
Small is medium, medium, large en
large is extra large…  smart.
Het ligt er maar net aan hoe jij de maat meet
Suiker met karamel ik kan het niet latte
voedsel centraal
maar staat voedsel centraal?
Haastige food is zelden goed
hoe sneller de food hoe minder het voedt
Wie kijkt er in de suikerspiegel naar bloed
Jouw ‘sugarfactory’ maakt bitter zoet
Maar het lichaam verdraagt te veel suiker niet
het was anders als je wat suiker liet
Toch dansen wij maar al te graag op de suikerbeat
Het is de kick.. de kick van het suikerlied
Dextrose Maltose Malto- dex - trine
Nooit geweten dat suiker zoveel suikers had
Zelfs die vruchtensap blijkt suikersap
Wij zijn zat..  suiker zat
Stop het niet weg in de obesitas
maak het bespreekbaar
wortels betaalbaar
en begin bij de wortels

@Kaysliced Instagram & Facebook
 

Kay Slice schrijft Voedsel centraal voor WorldTalks, onze maandelijkse vrijdagmiddagborrel met inhoud. De volgende editie is op 16 februari en het thema is Koloniale Verhalen, we zien je heel graag daar. 

Deel dit artikel:
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF
en word lid van Amsterdam &Co.
ZELF EEN REACTIE PLAATSEN?

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.