Artikelen

Wilde Chefs

0 Vind-ik-leuks

Op bezoek bij de Wilde Chefs

In onze serie 'Amsterdam &Co op bezoek bij...' ontmoet je de mooiste initiatieven en betrokken Amsterdammers die hun krachten bundelen en samen werken aan een sterke stad. Dit zijn de Wilde Chefs, een project van The Beach!
 

Om deze content te kunnen zien, dien je akkoord te gaan met het plaatsen van cookies. Klik hier om ons cookie-statement te lezen en om akkoord te gaan.

Deel je kookkunsten met de Wilde Chefs, een project van The Beach!
Iedere donderdag in de Garage Notweg koken vrouwen en soms mannen van verschillende achtergronden samen gerechten uit hun eigen cultuur. Een plek waar ontwikkeling, ontmoeting en verbinding ontstaat. Je bent iedere donderdag welkom om lokaal, lekker en gezond mee te eten! Daarnaast zijn er (culinaire) coaches nodig om de koks te helpen met hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Wil jij je aansluiten bij het netwerk van The Beach? Lees hier hoe!

Meld je initiatief aan
Heb jij of ken jij een initiatief dat een plek op de stip verdient? Een podium moet krijgen? Meld het bij ons aan voor een plekje op de site en misschien gaan we de volgende keer bij jou op bezoek!

ZELF EEN REACTIE PLAATSEN?

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.