Artikelen

Vanaf september 2018

0 Vind-ik-leuks

STAGEPLEK

Ben je betrokken bij Amsterdam en nieuwsgierig naar wat er allemaal gebeurt in onze stad? Vet goed nieuws, we hebben vanaf september weer plek voor enthousiaste, proactieve, gezellige en zelfstandige stagiair(e)!

Amsterdam &Co
Bij Amsterdam &Co ontdek je samen met ons welke mooie initiatieven en mensen Amsterdam kleur geven. Amsterdammers die zich inzetten voor sterke wijken, het creëren van een kansen voor alle Amsterdammers en die zich inzetten een voor een duurzame regionale voedseleconomie.

Amsterdam &Co is een initiatief van Rabobank Amsterdam. Amsterdam &Co verbindt betrokken Amsterdammers, klanten en niet-klanten, met elkaar om te laten zien wat er gebeurt in de stad, maar vooral om ontmoetingen te creëren en mensen te activeren bij te dragen aan projecten en initiatieven die de stad sterker maken.

Jouw stage
En daar ga jij ons dus bij helpen! Je ondersteunt ons met het vertellen van verhalen en opzetten van projecten op onze website, social media kanalen, in ons magazine dat twee keer per jaar verschijnt en tijdens onze events. Je dag is nooit hetzelfde en je kunt je creativiteit de vrije loop laten. Heel graag zelfs!


Een paar voorbeelden van jouw werkzaamheden zijn; het schrijven van korte teksten, bedenken van campagnes of nieuwe formats voor videoseries of artikelen, het beheer van de website en onze social media kanalen en ondersteuning bij de productie van events. 

De perfecte Amsterdam &Co stagiair(e)
Jij komt vanaf september voor minimaal 3 tot maximaal 5 maanden te zitten op de Marketing & Communicatie afdeling van Rabobank Amsterdam, op basis van 36 uur per week. De topper die wij zoeken;

  • Is een 3e of 4e jaars HBO/WO student (studierichting: communicatie, journalistiek, media, vormgeving)
  • Is communicatief vaardig en zelfstandig
  • Houdt van aanpakken en is proactief
  • Is creatief en niet bang om ideeën te delen
  • Heeft kennis van social media
  • Beheerst de Nederlandse taal goed
  • Is op zoek naar een meewerkstage

Om te solliciteren ga je hier naar de vacaturesite van Rabobank en klik je op de button onderaan. En niet vergeten om erbij te vermelden dat je graag bij Amsterdam &Co stage wilt komen lopen natuurlijk ;-).

Hopelijk zien we je snel!

Om deze content te kunnen zien, dien je akkoord te gaan met het plaatsen van cookies. Klik hier om ons cookie-statement te lezen en om akkoord te gaan.

Deel dit artikel:
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF
en word lid van Amsterdam &Co.
ZELF EEN REACTIE PLAATSEN?

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.