Artikelen

Kayleigh & Ronak

0 Vind-ik-leuks

Twinning is winning

De maatschappij wordt steeds individualistischer en mensen zijn meer op zichzelf aangewezen. Daarbij kunnen buitenbeentjes en eigenheimers nu eenvoudig een podium voor zichzelf creëren op Instagram of Youtube. Surfend op die digitale kanalen, gaan al die vloggers, bloggers en instagrammers op elkaar lijken in hun zoektocht naar originaliteit. Zo balanceert de huidige generatie tussen individualisme en het collectief. Fashion twinners kiezen  er voor om zich hetzelfde te kleden. Ze voelen zich door elkaar gesterkt en  voegen ieder persoonlijke details toe om eigenheid te behouden.
 

tekst gaat verder onder afbeelding

 

Kayleigh & Ronak

 

‘We beïnvloeden elkaars stijl. We zijn edgy, stoer en sexy. Onze look is veranderd toen we beste vriendinnen werden. We zijn meer naar elkaar toegegroeid maar we blijven onze eigen identiteit behouden. Normaal gesproken vinden we het niet leuk om iemand anders in dezelfde kleding te zien, maar bij elkaar roepen we dat gevoel niet op omdat we zo veel liefde voor elkaar voelen. We versterken elkaar en samen krijgen we veel ogen. Het is leuk om met elkaar te shinen.’

 

Twinning is winning verscheen in de rubriek 'Van de straat' in de achtste editie van het Amsterdam &Co magazine: Modebewuster. 

Tekst: Mila Stolk
Fotografie: Lonneke van der Palen

Deel dit artikel:
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF
en word lid van Amsterdam &Co.
ZELF EEN REACTIE PLAATSEN?

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.