Artikelen

Malou & Sofie

0 Vind-ik-leuks

Twinning is winning

De maatschappij wordt steeds individualistischer en mensen zijn meer op zichzelf aangewezen. Daarbij kunnen buitenbeentjes en eigenheimers nu eenvoudig een podium voor zichzelf creëren op Instagram of Youtube. Surfend op die digitale kanalen, gaan al die vloggers, bloggers en instagrammers op elkaar lijken in hun zoektocht naar originaliteit. Zo balanceert de huidige generatie tussen individualisme en het collectief. Fashion twinners kiezen  er voor om zich hetzelfde te kleden. Ze voelen zich door elkaar gesterkt en  voegen ieder persoonlijke details toe om eigenheid te behouden.
 

tekst gaat verder onder afbeelding

 

Malou & Sofie

 

‘Los van elkaar kwamen we op het idee om onze haren in te vlechten met lichtblonde accenten. Mensen vragen vaak of we zusjes zijn. Ze vinden ons leuk samen omdat we opvallen met onze outfits en we hebben dezelfde energie en uitstraling. Het voelt fijn om te twinnen omdat het ons het gevoel geeft dat we bij elkaar horen. In het dagelijks leven kleedt de een zich vrouwelijker dan de ander, maar als we naar feestjes gaan, stemmen we onze kleding op elkaar af.’

 

Twinning is winning verscheen in de rubriek 'Van de straat' in de achtste editie van het Amsterdam &Co magazine: Modebewuster. 

Tekst: Mila Stolk
Fotografie: Lonneke van der Palen

Deel dit artikel:
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF
en word lid van Amsterdam &Co.
ZELF EEN REACTIE PLAATSEN?

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.