Artikelen

Noortje & Tom

0 Vind-ik-leuks

Twinning is winning

De maatschappij wordt steeds individualistischer en mensen zijn meer op zichzelf aangewezen. Daarbij kunnen buitenbeentjes en eigenheimers nu eenvoudig een podium voor zichzelf creëren op Instagram of Youtube. Surfend op die digitale kanalen, gaan al die vloggers, bloggers en instagrammers op elkaar lijken in hun zoektocht naar originaliteit. Zo balanceert de huidige generatie tussen individualisme en het collectief. Fashion twinners kiezen  er voor om zich hetzelfde te kleden. Ze voelen zich door elkaar gesterkt en  voegen ieder persoonlijke details toe om eigenheid te behouden.
 

tekst gaat verder onder afbeelding

 

Noortje & Tom 

 

‘We gaan door het leven in deze kleding. Het is ons uniform naar de buitenwereld. We dragen originele vintagekleding van de jaren tussen 1900 en 1950. Het is  esthetisch gezien de mooiste kleding  die er is, ook vanwege de zorg die er is ingestoken. Wat we dragen stemmen  we op elkaar af. Zo komen kleuren  terug of dragen we kleding uit hetzelfde  tijdperk. Bij ons gaat het verder dan het uiterlijk; het is een manier van leven  die teruggrijpt naar het gevoel van toen.’

 

Twinning is winning verscheen in de rubriek 'Van de straat' in de achtste editie van het Amsterdam &Co magazine: Modebewuster. 

Tekst: Mila Stolk
Fotografie: Lonneke van der Palen

Deel dit artikel:
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF
en word lid van Amsterdam &Co.
ZELF EEN REACTIE PLAATSEN?

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.