Artikelen

Tomas & Grace

0 Vind-ik-leuks

Twinning is winning

De maatschappij wordt steeds individualistischer en mensen zijn meer op zichzelf aangewezen. Daarbij kunnen buitenbeentjes en eigenheimers nu eenvoudig een podium voor zichzelf creëren op Instagram of Youtube. Surfend op die digitale kanalen, gaan al die vloggers, bloggers en instagrammers op elkaar lijken in hun zoektocht naar originaliteit. Zo balanceert de huidige generatie tussen individualisme en het collectief. Fashion twinners kiezen  er voor om zich hetzelfde te kleden. Ze voelen zich door elkaar gesterkt en  voegen ieder persoonlijke details toe om eigenheid te behouden.
 

tekst gaat verder onder afbeelding

 

Tomas  & Grace

 

‘Het voelt fijn om elkaar te herkennen in een stijl en daarin een symbiose aan te gaan. We houden van strakke en nette kleding zonder te veel poespas. We inspireren elkaar en kleden ons anders dan toen we elkaar net leerden kennen. Het is fijn om een gezamenlijke stijl te creëren, maar je moet wel jezelf blijven, losstaand van de ander. Er is echter één item dat we delen: de zonnebril. Als we op vakantie gaan dan nemen we er altijd een paar mee, zodat we kunnen wisselen.’ 

 

Twinning is winning verscheen in de rubriek 'Van de straat' in de achtste editie van het Amsterdam &Co magazine: Modebewuster. 

Tekst: Mila Stolk
Fotografie: Lonneke van der Palen

Deel dit artikel:
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF
en word lid van Amsterdam &Co.
ZELF EEN REACTIE PLAATSEN?

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.