Artikelen

Jonah (6)

0 Vind-ik-leuks

'Wat heb jíj nou aan?!'

Meisjes die zich drie keer per dag verkleden en met kattenoortjes op de deur uitgaan, daar kijkt niemand van op. Jongens die een uitgesproken stijl hebben, graag bonte kleuren dragen of zelf toga’s en kostuums creëren, vallen meer op. Zij krijgen vragen en opmerkingen over hun elegante verschijning. Wij spraken Jonah over zijn kledingfascinatie.

tekst gaat verder onder afbeelding


Jonah (6)
 

‘Als ik me aan ga kleden, vraag ik eerst aan mama wat voor weer het wordt want ik wil het niet te koud of te warm hebben. Dan pak ik gewoon wat. Ik vind dit wel mooi staan. Met dit kleine vestje. Ik weet niet waar ik het vestje vandaan heb, dat heb ik al zo lang. En mijn blouse weet ik ook niet meer. Het armbandje heb ik van mijn zus gekregen voor mijn verjaardag.’ Moeder Chiara: ‘hij krijgt wel reacties op school maar hij is sterk. Als een klasgenoot vraagt : wat heb jij nou aan? Dan antwoordt hij: ‘Dat zie je toch!’

 

'Wat heb jíj nou aan?!' verscheen in de rubriek 'Van Amsterdamse bodem' in de achtste editie van het Amsterdam &Co magazine: Modebewuster. 

Tekst: Heleen Suèr 
Fotografie: Marie Wanders

Deel dit artikel:
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF
en word lid van Amsterdam &Co.
ZELF EEN REACTIE PLAATSEN?

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.