Weet of heb jezelf een leuk event?

Events

Locatie: VondelCS

0 Vind-ik-leuks

P!TCH

Als initiatief van Amsterdam Student Investment Fund is P!TCH is het perfecte podium voor studenten om hun business idee of innovatieve concept te presenteren. Krijg feedback van andere ondernemende studenten of investeerders op je businessplan, breid je netwerk uit en boost je presenteer skills! 


Tickets
Reserveer hier je gratis plek

Locatie & tijd
VondelCS, 1 november van 18:30 uur tot 22:00 uur

 

ASIF en Amsterdam &Co

Het Amsterdam Student Investment Fund is een uniek venture capital fonds in Amsterdam dat niet alleen investeert in studenten startups, maar ook gerund wordt door studenten! ASIF heeft als doelstelling om in ondernemende studenten te investeren, op financieel en sociaal vlak. Sinds een half jaar werkt Amsterdam &Co succesvol samen met ASIF om P!TCH te organiseren, het grootste terugkerende pitch evenement van Amsterdam. Het is de ideale plek om als ondernemer het podium te pakken en jouw business plan te pitchen aan het publiek voor validatie, advies en een groter netwerk!

Om deze content te kunnen zien, dien je akkoord te gaan met het plaatsen van cookies. Klik hier om ons cookie-statement te lezen en om akkoord te gaan.
ZELF EEN REACTIE PLAATSEN?

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.