Weet of heb jezelf een leuk event?

Events

Locatie: Metropoolregio

0 Vind-ik-leuks

WeMakeThe.City: The festival that makes cities better!

WeMakeThe.City is het festival dat steden beter maakt. Van 20 t/m 24 juni wordt het stedelijk leven gevierd en wordt er in de Metropoolregio Amsterdam samen gewerkt aan de belangrijke stedelijke vraagstukken. Hoe maken we steden beter? Hoe maken we betere steden?

De Hongerige Stad

Hoe bouwen we samen een robuust regionaal voedselsysteem? Over de hele wereld groeien steden explosief. Naar alle waarschijnlijkheid woont in 2050 zeventig procent van de wereldbevolking in de stad. Hoe kunnen we deze snel groeiende steden voorzien van voldoende gezond, duurzaam en hoogstaand voedsel? In deze conferentie kijken we hoe een veerkrachtig, regionaal voedselsysteem opgebouwd moet worden om de steden van morgen van voedsel te voorzien. 
 

Kaarten - De Hongerige Stad 
Als Rabobank zijn we lead partner van WeMakeThe.City en adopteren we het thema 'voedsel in de stad en regio'. Wij hebben speciaal voor jullie een aantal gratis kaarten voor de conferentie van De Hongerige Stad. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar communicatie.amsterdam@rabobank.nl!  Wees snel want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

 

Kaarten - Film Premiere: 'Closing the Loop' in Maxima Theater Zaal KIT
Parallel aan het foodfestival is er zowel op zaterdag als op zondag de première van de documentaire Closing the Loop te zien in de Maxima Theater Zaal in het Koninklijk Instituut voor de Tropen. Een wonderlijke reis door de wereld van de Circulaire Economie.“Unless we go to Circular it’s game over for the planet; it’s game over for society”. Ook hiervoor hebben wij speciaal voor jullie een aantal gratis kaarten. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar communicatie.amsterdam@rabobank.nl

 

Deel dit artikel:
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF
en word lid van Amsterdam &Co.
ZELF EEN REACTIE PLAATSEN?

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.