Weet of heb jezelf een leuk event?

Events

Locatie: Stadsschouwburg Amsterdam

1 Vind-ik-leuks

WorldTalks: De Verleidelijke Stad

Rust, Reinheid, Regelmaat

“Nog eentje dan”, de uitspraak die je op volle, zonnige terrasjes en uit de hand lopende feestjes het meeste hoort. Wat een drankje na het werk op het terras met collega’s had moeten worden, eindigt op donderdagavond rond middernacht. De afgelopen editie van 18 mei hebben we het gehad over ‘De Verleidelijke Stad’.

Hoe verleidelijk is het leven in de stad? Alcohol, drugs, gezelligheid en ambitie; alles is mogelijk, en het is moeilijk om nee te zeggen. Hoe zorg je ervoor dat je je niet laat afleiden en verleiden door alles dat kan? Biedt je weerstand in een omgeving waar alles lijkt te moeten kunnen?

De avond werd geopend door de spoken word artiest Arjen Mellink. Daarnaast deelde Loïs Bisschop haar verhaal over dat ze als twintiger alcoholverslaafd was en een boek daarover heeft geschreven: Ik Ben Loïs en ik drink niet meer. Dennis vertelde ons deze avond over zijn minor over drug die hij heeft opgezet bij de HvA. En bovendien was er een skype verbinding met Maite Hontelé, een wereldberoemde Nederlandse trompettist in Colombia.

De vrijmibo waar je slimmer wordt

Start je weekend goed met WorldTalks, onze maandelijkse inhoudelijke borrel op de vrijdagmiddag. Met speciale gasten en een live verbinding met het buitenland. Waar gelijkgestemden en nieuwsgierigen samenkomen. Waar het goed toeven is. Laat je inspireren door een kort, scherp programma met dwarse of grootse denkers. Zodat de werkweek van je afglijdt en je geïnspireerd het weekend in gaat. Opgeladen met nieuwe ideeën, verrast door nieuwe dwarsverbanden, geprikkeld door de creatieve energie. Met een glas in de hand ontstaan zo de nieuwe vergezichten en plannen die de wereld waarin we leven net weer een beetje mooier en beter maken.

Deel dit artikel:
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF
en word lid van Amsterdam &Co.
ZELF EEN REACTIE PLAATSEN?

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.