Weet of heb jezelf een leuk event?

Events

Locatie: Internationaal Theater Amsterdam

0 Vind-ik-leuks

Amsterdam &Co WorldTalks: Gasvrije Stad

We nodigen jou graag uit voor een drankje op deze vrijmibo in het Internationaal Theater Amsterdam! WorldTalks, een maandelijkse talkshow met borrel, bespreekt brandende kwesties die de stad en de wereld bezighouden. Iedere editie draait om een actueel thema en is gevuld met een kleurrijk gezelschap gasten, een live verbinding met het buitenland en een publiek van betrokken Amsterdammers, en wordt afgesloten met een feestelijke borrel. Daarmee is WorldTalks de ideale ontmoetingsplek voor alle Amsterdammers die met een open blik in het leven staan!


Programma
Suze Gehem, mede-oprichter en directeur van duurzaam adviesbureau De Groene Grachten is te gast bij deze editie van WorldTalks. Suze is architect en gespecialiseerd in verduurzaming van binnensteden. Ze heeft o.a. het gebouw van Lanx helemaal duurzaam (en dus ook gasloos) gemaakt. In 2013 werd Suze verkozen in de Duurzame Jonge Top 100, in 2014 won ze de eerste editie van de Smart Sustainable Sisley Award (Marie Claire), in 2015 ontving ze de Duurzame Bouwvrouw Award. In 2016 en 2017 werd ze opgenomen in de Duurzame 100 van Trouw en in 2017 en 2018 in de ABN AMRO Duurzame 50.

Houd onze Facebook pagina in de gaten voor het actuele programma!

Tijd & locatie
17:30 uur – 20:00 uur in het Internationaal Theater Amsterdam. Het inhoudelijke programma duurt van 18:00 uur tot 19:00 uur en daarna borrelen en kletsen we graag verder. Reserveer hier je gratis plek!

Deel dit artikel:
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF
en word lid van Amsterdam &Co.
ZELF EEN REACTIE PLAATSEN?

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.