Organisaties

Groen en simpel je pakketjes ontvangen met Parcls

Parcls

Online bestellen, i-de-aal! Tenminste, als je tijd hebt om thuis te blijven voor het moment dat je pakketje bezorgd wordt… En dat al die bestelbusjes in onze wijken van deur naar deur gaan, is éigenlijk niet zo duurzaam. Daarom stellen we je graag voor aan Parcls: Een lokale pakketdienst, die pakketbezorging groen en gemakkelijk wil maken!

MEER INFORMATIE

No Waste, Great Taste!

Jacob's Juice

Een derde van alle voedselproductie wordt verspild. Veel fruit en groenten worden weggegooid, omdat ze er bijvoorbeeld niet 'mooi genoeg' uitzien. Dat kan dus écht niet, vonden Mineke en haar broer Jan. Dus startten ze Jacob's Juice: hun no-waste sappenbar. Je krijgt er heerlijke sappen en andere producten, gemaakt van misvormde en imperfecte groenten en fruit!

MEER INFORMATIE

Dressing people by undressing the industry

Unrobe

Als je Unrobe nog niet kent, dan vinden wij het hoog tijd dat je kennismaakt met dit sustainable kledingmerk. Koen Warmerdam en Daan Ubachs willen met hun merk Unrobe de mode-industrie transparanter maken en duurzaam produceren voor een eerlijke prijs.

MEER INFORMATIE

Liefde voor vers en puur eten

NICE Fruitijsjes

NICE is ontstaan uit Nina’s liefde voor vers en puur eten. Weten wat je eet is belangrijk, ook als je een ijsje eet. NICE maakt lekker én goed ijs, van biologisch fruit van dichtbij. Ze gebruiken geen fruitconcentraten of kunstmatige toevoegingen. Zo kan iedereen proeven hoe lekker puur natuur smaakt.

MEER INFORMATIE

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.