Organisaties

Ervaar de Bijlmer

Brouwerij Kleiburg

Verbinden, ontwikkelen, buiten de kaders denken en gastvrijheid bieden. Dit zijn de kernwaarden die centraal staan voor het Kleiklooster in de Bijlmer: een leefgemeenschap in de Kleiburgflat waar de deur voor iedereen open staat.

MEER INFORMATIE

Dressing people by undressing the industry

Unrobe

Als je Unrobe nog niet kent, dan vinden wij het hoog tijd dat je kennismaakt met dit sustainable kledingmerk. Koen Warmerdam en Daan Ubachs willen met hun merk Unrobe de mode-industrie transparanter maken en duurzaam produceren voor een eerlijke prijs.

MEER INFORMATIE

Liefde voor vers en puur eten

NICE Fruitijsjes

NICE is ontstaan uit Nina’s liefde voor vers en puur eten. Weten wat je eet is belangrijk, ook als je een ijsje eet. NICE maakt lekker én goed ijs, van biologisch fruit van dichtbij. Ze gebruiken geen fruitconcentraten of kunstmatige toevoegingen. Zo kan iedereen proeven hoe lekker puur natuur smaakt.

MEER INFORMATIE

Slapend de wereld veranderen!

Yumeko

Co-founders Rob van den Dool en Stephan Zeijlemaker kwamen er in hun zoektoch naar goed beddengoed achter dat er genoeg misstanden zijn in de industrie waar ons beddengoed vandaag komt. Hier wilden zij verandering in brengen. Tot op de dag vandaag doet Yumeko dit door alleen te werken met de meest natuurlijke en duurzame materialen van hoge kwaliteit.

MEER INFORMATIE

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.