Heb jezelf een leuke organisatie?

Organisaties

Sprinklr

Speciaal voor jou: een biologische kamerplant cadeau! Samen met Sprinklr hebben we voor alle leden van Amsterdam &Co een super leuke actie. Tot 1 december krijg je bij een aankoopbedrag van minimaal €19,95 de gratis biologische kamerplant 'Koningin van de Nacht' cadeau. Hoe leuk is dat! Lees snel verder voor je kortingscode. 

Sprinklr
Sprinklr wil steden vergroenen, mensen weer in contact brengen met natuur, en de teeltsector een schop onder de kont geven (want daar wordt nog behoorlijk veel gif gebruikt). Kick-ass missie als je het ons vraagt! Lees meer over de groenste planten, juíst ook als je geen groene vingers hebt! 

Crowdfunding
In de zomer van 2016 is Sprinklr gestart met een crowdfunding-actie. Het begon met een frustratie; het laten wegkwijnen van planten op ons balkon - en een verlangen; een groene stad leeft zoveel fijner. Daar is Sprinklr de oplossing voor. 


Duurzame kwekers
Voor de buitenplanten en bollen werken ze met biologische kwekers. Helaas is dat voor kamerplanten niet te doen. Hoewel Nederland ‘s werelds kamerplantenleverancier is, zijn er in Nederland slechts drie echte biologische kwekers. Een sansevieria-kweker, een orchideeën kweker en Klein Mexico, hier haalt Sprinklr hun vetplanten van de selectie 100% biologisch vandaan. Hun andere planten komen zoveel mogelijk van kwekers die we kennen en die voorlopers zijn op het gebied van biologische bestrijding en energiebesparing.

Handige plant-coach app
Wel graag een groenere omgeving, maar nog geen groene vingers? De Sprinklr app biedt hulp! In de Sprinklr plant-coach app vind je alle info over je planten en krijg je een spoedcursus plantverzorging. Dreigt het toch mis te gaan dan stelt Sprinklr’s plantendeskundige snel een diagnose en komt met een reddingsplan. Dat is toch top! 

Jouw favo plant aan je voordeur!
De planten die Sprinklr voor Amsterdammers verpakt, worden opgehaald door elektrische wagens die jouw favo planten aan je Amsterdamse voordeur bezorgen. Zo haal je écht de groenste planten in huis, bekijk het aanbod hier

Koningin van de Nacht
We hebben tot 1 december samen met Sprinklr een vette actie lopen. Bij een aankoopbedrag van minimaal €19,95, krijg je een gratis biologische plant ter waarde van €9,95 cadeau! Klik snel op de verzilver button hieronder!

 

VERZILVEREN

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.