Heb jezelf een leuke organisatie?

Organisaties

Jacob's Juice
 

Jacob's gelooft in een wereld zonder verspilling. En zo'n wereld vinden wij nou héél goed klinken. Ken je deze super leuke no waste sappenbar nog niet? Lees dan maar even snel verder, want hier word je blij van. 

Verspilling
Een derde van de voedselproductie raakt verloren of wordt verspild. Dat is echt super veel. Mineke en haar broer Jan zagen hetzelfde gebeuren op de Albert Cuyp markt in Amsterdam. Aan het einde van de dag stonden er heel veel fruit en groenten klaar om weggegooid te worden, alleen al omdat er een klein bruin vlekje op zat. Verspilling van voedsel betekent ook verspilling water, energie en alles dat ervoor nodig is om voedsel te produceren. 


Imperfect, but delicious
Veel groenten en fruit voldoen niet aan de standaarden, omdat ze er net even anders uitzien bijvoorbeeld. Hoe meer Mineke en Jan zich verdiepten in het verspillingsprobleem, hoe meer ze geïnspireerd raakten om bij te dragen aan de circulaire economie door verspilling tegen te gaan. En daar was Jacob's Juice! Jacob's viert de imperfectie van groenten en fruit door er heerlijke sappen en andere producten van te maken! 


Jacob's Juice 
Ze zitten in de Pijp in de Eerste Jacob van Campenstraat. Alles wat je er kan krijgen bevat minstens 80% verspilde producten en het is ook nog eens vet lekker. Heel snel even langs gaan dus, want hier wil je echt naartoe! Check jacobs-juice.com.

 

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.