Heb jezelf een leuke organisatie?

Organisaties

Parcls

Online bestellen, i-de-aal! Tenminste, als je tijd hebt om thuis te blijven voor het moment dat je pakketje bezorgd wordt… En dat al die bestelbusjes in onze wijken van deur naar deur gaan, is éigenlijk niet zo duurzaam. Daarom stellen we je graag voor aan Parcls: Een lokale pakketdienst, die pakketbezorging groen en gemakkelijk wil maken!

Parcls
Het idee voor Parcls ontstond door de toename van online bestellen en bezorgen, met overvolle straten door bestelbusjes als gevolg. Parcls is een pick-up point voor al je pakketten. Zij ontvangen jouw pakketjes zodat je niet meer thuis hoeft te wachten. Je kan ze bij een van hun locaties ophalen óf ze bezorgen het bij je thuis binnen een kwartier, op een moment dat het jou wel uitkomt. En dat doen ze ook nog eens op de fiets!

Een fijnere wijk en een schonere stad
Parcls maakt pakketbezorging efficiënter. Ze zorgen ervoor dat de bestelbusjes niet meer van deur tot deur hoeven gaan. Die maken dus minder kilometers en minder stops. Parcls is altijd open, dus zo rijden de busjes ook nooit voor niets. Als jij geen tijd hebt om jouw pakketjes op te halen bij het pick-up point, dan bezorgt Parcls jouw bestelling op de fiets! Zo werken ze aan een fijnere wijk en een schonere stad.

Tekst gaat verder onder afbeelding

Hoe het werkt
Bij je online bestelling vul je, in plaats van je eigen adres, het adres van Parcls in. Zij zijn de hele dag aanwezig en kunnen dus altijd jouw pakketje voor je in ontvangst nemen. Je krijgt een berichtje zodra je pakket binnen is.  Dan kies je of je het komt ophalen wanneer je tijd hebt of je laat het bij je thuis bezorgen op een moment dat voor jou handig is. Dat kun je zelfs op het kwartier nauwkeurig plannen. Vet simpel en fijn!

Pick-up points
Op dit moment hebben ze twee vestigingen, een in de Pijp en een in het centrum. In november openen er twee shop-in-shops in de OBA Spaarndammerstraat en de OBA olympisch kwartier. Hun ambitie is om in 2019 in iedere wijk in de randstad een Parcls pick-up point te hebben.

Stay tuned, want ter ere van hun nieuwe vestigingen hebben we binnenkort een leuke actie voor alle &Co'ers!
 

parcls.com

 

 

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.