Heb jezelf een leuke actie?

Kortingsacties

Yumeko

De luxe ervaren van slapen onder gezonde en zachte natuurlijke materialen. Wie wil dat nou niet? Het Amsterdamse merk Yumeko biedt sinds 2010 de mooiste en zachtste producten voor de slaap- en badkamer.

Biologisch en fairtrade
Yumeko biedt
ultrazacht en soepel beddengoed waar je zo onder wilt kruipen. Het katoen satijn is 100% biologisch en fairtrade en is verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals Pure White, Dusty Rose, Sky Blue en Sea Green. Een ware 'treat' om onder te slapen. Verwennerij voor je huid en voor de wereld. Naast fairtrade biologisch beddengoed van de mooiste en meest duurzame kwaliteit, kun je hier ook terecht voor onder meer eco dekbedden en matrassen, luxueuze badjassen en pyjama’s en eco badgoed.

Change the World Sleeping
Slapend de wereld veranderen! Dat is het motto van het Amsterdamse merk Yumeko. Yumeko brengt zachtheid in de wereld en gelooft dat zachtheid zorgt voor een beter en meer ontspannen bestaan. Daarom maakt Yumeko het zachtste beddengoed van de hoogste kwaliteit dat tegelijk duurzaam is. 100% biologisch en fairtrade. Dat is beter voor jou en beter voor de wereld.
 

"Wij willen het allerlekkerste zachte beddengoed maken,
zodat je zelf beter slaapt, maar waar je ook de wereld een beetje beter mee maakt".

- Yumeko directeur Rob van den Dool


Kortingscode
Dompel je onder in de slaapwereld van Yumeko. Als lid van Amsterdam &Co krijg je tot en met 31 mei 2018 maar liefst 15% korting op al het beddengoed van Yumeko. En behoor je tot de eerste 10 die een Yumeko-beddengoed aanschaffen dan heb je zelfs 40% korting!*  Dus meld je aan en verzilver je korting. 

 

*De 40%-kortingsactie is in beperkte mate beschikbaar. Deze korting geldt alleen voor de eerste 10 klanten die overgaan tot aanschaf van Yumeko-beddengoed en daarbij van de bijbehorende kortingscode gebruik maken. 

VERZILVEREN

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.