Projecten

Samen nieuw geluk vinden - Stichting Ykeallo

Help Ykeallo anderen te helpen

Zo snel mogelijk meedoen in de maatschappij is belangrijk om te kunnen wortelen als nieuwkomer. Ykeallo helpt statushouders bij het vinden van een baan, stage of vrijwilligerswerk. Ben je een organisatietalent of heb je tijd over? Misschien een groot netwerk? Wat je bijdrage ook is: Help Ykeallo anderen te helpen!

PROJECT BEKIJKEN

De smaak van de stad - Voedseltuin IJplein

Word vriend van de Voedseltuin IJplein, koop een krat

Geloof jij net als Voedseltuin IJplein in de verbindende kracht van voeding? Je kunt dit project helpen op de meest uiteenlopende manieren. Ook als je geen groene vingers hebt. Bijvoorbeeld door een donatie te doen waarmee de vrijwilligers een krat groenten vullen. Zo word je vriend van de Voedseltuin!

PROJECT BEKIJKEN

Je bent wat je deelt & doet - The Beach for Creative Innovation

Deel je kookkennis met de Wilde Chefs

Sluit je aan bij het netwerk van The Beach. En doneer bijvoorbeeld aan de Wilde Chefs, voor de ontwikkeling van een bijzonder kook- en verhalenboek. Of deel je kennis en help met de coaching en persoonlijke ontwikkeling van deze koks.

PROJECT BEKIJKEN

Druk met jezelf én met een ander - Amsterdam Cares

Draag een steentje bij, wanneer het jou uitkomt

Wel zin maar weinig tijd? Amsterdam Cares maakt het mogelijk om zelfs met een volle agenda een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van onze hoofdstad. Benieuwd of er iets voor jou bijzit?

PROJECT BEKIJKEN

Samen sterk in de stad - Rode Kruis Amsterdam

Collecteer mee tijdens de Rode Kruis Week

Benieuwd wat jij kunt doen om de zelfredzaamheid van Amsterdammers te vergroten? Het Rode Kruis kan je hulp goed gebruiken tijdens de Rode Kruis Week (24 juni t/m 30 juni 2018). Lees verder en ontdek hoe je al met een paar uurtjes echt het verschil maakt als (eenmalige) collectant.

PROJECT BEKIJKEN

Iedereen doet mee in Mokum - Stichting Prisma

Word vrijwilliger en bouw aan een bijzondere band

Wil je ook iets betekenen voor Amsterdammers met een verstandelijke beperking? Stichting Prisma bestaat dankzij de inzet van vrijwilligers. Iets voor jou? Ontdek de mogelijkheden en lever ook een bijdrage aan een leefbaar Amsterdam. Voor iedereen.

PROJECT BEKIJKEN
 

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.