Heb jij of ken jij een mooi initiatief uit Amsterdam?

Projecten

Iets goeds doen voor de stad én je talenten ontwikkelen

0 Vind-ik-leuks

Vele ideële organisaties in Amsterdam zetten zich in voor de leefbaarheid van de stad, voor kansen voor kwetsbare groepen, voor ontmoeting tussen culturen. Of voor een ander goed doel. En daar zijn we blij om, want het is belangrijk dat we voor elkaar en de stad blijven zorgen. Hoe fijn is het dan als je ook nog kan bijdragen aan iets dat je na aan het hart ligt? Vrijwilligers Centrale Amsterdam (VCA) helpt je daarmee verder. 

Voor een dagdeel per maand, een paar uur per week of een eenmalige klus

Van maatje voor een vluchteling tot koken in buurthuizen, van zingen met ouderen tot fotograferen, van helpen in een museum tot dieren verzorgen op een kinderboerderij. Via Vrijwilligers Centrale Amsterdam kom je gemakkelijk en snel in contact met een maatschappelijke organisatie die jouw hulp goed kan gebruiken. Voor een dagdeel per maand, een paar uur per week of een eenmalige klus. Net wat jij wilt en zoekt!

Vrijwilligers Centrale Amsterdam maakt de stad socialer
Vrijwilligers Centrale Amsterdam is sinds 1989 het expertisecentrum als het gaat om vrijwilligers(werk) in Amsterdam. Ze helpen mensen uit alle hoeken van de samenleving om zich maatschappelijk nuttig te maken. Om samen met hen iets te ontdekken dat aansluit bij hun talenten en agenda. Jaarlijks bemiddelen ze zo’n 7.000 mensen naar leuk en zinvol vrijwilligerswerk in Amsterdam.

Vrijwilligers Centrale Amsterdam helpt je graag bij het vinden van leuk en zinvol vrijwilligerswerk in Amsterdam. In de online vacaturebank zoek je zelf wat goed bij je past. En als je het prettig vind dat ze met je meedenken, dan kun je ook altijd terecht voor een persoonlijk gesprek. Samen maken we onze stad sterker. 

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.