Heb jij of ken jij een mooi initiatief uit Amsterdam?

Projecten

Word vriend van Voedseltuin IJplein, koop een krat

0 Vind-ik-leuks

De diversiteit en verscheidenheid van Amsterdam staat buiten kijf. Maar juist een stad met inwoners uit meer dan 180 landen, kan wel wat verbindingskracht gebruiken. Voedseltuin IJplein brengt mensen bij elkaar dankzij een gezamenlijke groentetuin.  

Word vriend van Voedseltuin IJplein

Gezond eten gaat niet vanzelf. Help mee als vriend van de Voedseltuin en doneer € 35,-. Voor dit bedrag vullen de vrijwilligers van de Voedseltuin een krat met door hen verbouwde biologische groenten. Die groenten zijn voor de Amsterdamse Voedselbank. Als vriend ben je natuurlijk van harte welkom om langs te komen, te kijken en te helpen. Ook als je geen groene vingers hebt…

Zo maakt Voedseltuin IJplein de stad gezonder

Voedseltuin IJplein is een gezamenlijke moestuin in Amsterdam Noord. Door met elkaar groenten en kruiden biologisch te telen wordt de kennis over voeding vergroot, een gezond eetpatroon gestimuleerd en de afstand tussen bewoners verkleind. De opbrengst gaat naar de Voedselbank en wordt verwerkt in de maaltijden van het sociale horecainitiatief Resto van Harte.

Wij stimuleren de vitaliteit van onze stad, elke dag opnieuw. Bijvoorbeeld door een project als Voedseltuin IJplein te ondersteunen. Zo dragen we samen bij aan een gezond en leefbaar Amsterdam.

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.