Heb jij of ken jij een mooi initiatief uit Amsterdam?

Projecten

Draag een steentje bij, wanneer het jou uitkomt

0 Vind-ik-leuks

Vrijwilligerswerk heeft een stoffig imago en vraagt vaak een structurele verbinding. Dat is een uitdaging voor jongere generaties. Die hebben een overvol sociaal leven en uitpuilende werkagenda, maar willen toch graag maatschappelijke impact maken. NL Cares - Amsterdam heeft de oplossing. Het maakt vrijwilligerswerk flexibel. En dat is goed voor jong én oud. 

Word vrijwilliger, wanneer het jou uitkomt

Wel zin maar weinig tijd? NL Cares - Amsterdam maakt het mogelijk om zelfs met een volle agenda een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van onze hoofdstad. Als vrijwilliger ondersteun je dak- en thuislozen, kinderen in achterstandssituaties, mensen met een beperking, migranten of ouderen. Bij alle activiteiten staat de ontmoeting centraal en er is geen specifieke kennis of kunde nodig. Gezond verstand is voldoende. Doe jij ook mee? 

Zo vergroot NL Cares - Amsterdam solidariteit

NL Cares - Amsterdam maakt vrijwilligerswerk flexibel en daarmee toegankelijk voor jonge Amsterdammers. Zonder de structurele behoeften van maatschappelijke instellingen waarmee wordt samengewerkt, uit het oog te verliezen. Het gevolg? Een sterkere verbinding tussen de verschillende leefwerelden in onze stad.

NL Cares - Amsterdam laat zien dat er een nieuwe generatie young professionals is, met maatschappelijk betrokken talent en meer wil dan alleen een succesvolle carrière. 

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.