Heb jij of ken jij een mooi initiatief uit Amsterdam?

Projecten

Word vrijwilliger en bouw aan een bijzondere band

0 Vind-ik-leuks

Onze hoofdstad biedt ongekende ruimte en kansen om jezelf te ontwikkelen. Alleen is niet iedereen even goed in staat die ruimte te benutten, of de mogelijkheden te verzilveren. Stichting Prisma helpt mensen met een verstandelijke beperking deel te nemen aan het maatschappelijk leven in Amsterdam. Op een persoonlijke, volwaardige wijze.

Word vrijwilliger en bouw aan een bijzondere band

Prisma bestaat dankzij de inzet en betrokkenheid van vrijwilligers. Om zoveel mogelijk gepaste activiteiten en begeleiding te kunnen bieden is de stichting altijd op zoek naar vrijwilligers. Bevlogen mensen die zich willen inzetten voor een bijzondere groep Amsterdammers. Tijdens de meest uiteenlopende uitjes.

Gilberto Perotti: "Ik help een ander, daarmee help ik mezelf. Ik gééf en dat doet mij goed van binnen." 

Zo maakt Prisma de stad socialer

Prisma helpt sinds 1973 Amsterdammers met een verstandelijke beperking. Bij het ontwikkelen van hun talenten en het versterken van persoonlijke netwerken. Door het gezamenlijk ontdekken en mogelijk maken van passende (vrije-)tijdsbesteding bij kinderen, jongeren en volwassenen.

De missie van stichting Prisma is er een om trots op te zijn. Wat zijn de leefbaarheid en het succes van een stad anders dan een optelsom, van de manier waarop inwoners met elkaar omgaan? Alle inwoners that is.

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.