Heb jij of ken jij een mooi initiatief uit Amsterdam?

Projecten

Laat veelbelovende initiatieven voor vluchtelingen vliegen

0 Vind-ik-leuks

Iedereen kan een goed idee hebben, maar niet iedereen is ondernemer. The Present Movement is een beweging die veelbelovende initiatieven voor vluchtelingen laat vliegen door ze aan succesvolle ondernemers te koppelen. Heb jij projectmanagement skills? Ben je een organisatietalent? Dan heeft The Present Movement jou nodig!

The present is now

Meetups waar projecten en mensen samenkomen: zo zorgt The Present Movement ervoor dat goede ideeën nou ook daadwerkelijk gerealiseerd worden. De logistiek is geregeld, er is een netwerk aan boeiende sprekers die vooraf ook getraind worden. Draaiboeken, checklists, een website en social media kanalen. Wat alleen nog ontbreekt is een vrijwilliger met projectmanagement skills die het leuk vindt om aan zijn of haar netwerk te bouwen en een positieve bijdrage wil leveren aan de wereld. Ben jij de persoon die ze zoeken?!

Hoe werkt zo'n meetup: 
Per editie krijgt een initiatief voor vluchtelingen met een concrete hulpvraag het podium. Daarbij ligt de focus op initiatieven 'voobij de keukentafel', die de potentie hebben om uit te groeien tot sociale ondernemingen. The Present Movement nodigt een interessant en ondernement publiek uit en zo onstaan er oplossingen, nieuwe projecten en waardevolle verbindingen. Het netwerk groeit met de dag en zo krijgen ze steeds meer voor elkaar. 

Heb je juist een sterk initiatief dat vluchtelingen (daar of hier) helpt of ben je een ondernemer die op welke manier dan ook waarde kan toevoegen aan het opschalen van zo'n idee? Ook dan ben je hartstikke welkom! Enter The Present Movement hier

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.