Heb jij of ken jij een mooi initiatief uit Amsterdam?

Projecten

Help Ykeallo anderen te helpen

0 Vind-ik-leuks

Als jonge statushouder opnieuw beginnen in een kansrijk, maar vreemd land kan soms overweldigend zijn. Om een goede start te maken, heb je baat bij iemand die je in je eigen taal op sleeptouw neemt. Met praktische ondersteuning, introductie in een netwerk en een luisterend oor. Daarvoor is stichting Ykeallo opgericht, letterlijk vertaald uit het Eritrees: alles is mogelijk.  
 

Help Ykeallo anderen te helpen

Ben je een organisatietalent en heb je wat tijd over? Heb je misschien een goed netwerk of besteed je graag wat geld aan een goed doel? Wat je bijdrage ook is: Ykeallo is er blij mee! Met jouw talent, ideeën of gift help je jongeren een nieuw bestaan op te bouwen in Nederland. Dat is niet alleen zingevend maar ook dankbaar werk. Wat is er mooier dan iemand te zien groeien en zelfstandig opnieuw geluk te zien vinden?

Zo helpt Ykeallo jonge statushouders
Of het nu een baan is of vrijwilligerswerk; zo snel mogelijk meedoen in de maatschappij is belangrijk om te kunnen wortelen als nieuwkomer. Laten zien wat je te bieden hebt, leren van je collega's, aanspraak en gezelligheid. Ykeallo helpt statushouders bij het vinden van een baan, stage of vrijwilligerswerk, met gebruikmaking van het netwerk van oprichter van de stichting en horecaondernemer Mek Ykeallo. Jouw bijdrage komt ten goede aan coaching, begeleiding naar werk en het creëren van draagvlak van en voor jonge statushouders in Nederland. 

Oprichter Mek Ykeallo ontvluchtte als twintiger zelf zijn thuisland Eritrea, hij heeft ervaren hoe het is om als nieuwkomer in een vreemd land voet aan de grond te proberen te krijgen. Hij weet wat de jongeren doormaken. Hij spreekt hun taal, letterlijk en figuurlijk. Lees meer over zijn achtergrond en visie op coaching.

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.