Heb jij of ken jij een mooi initiatief uit Amsterdam?

Projecten

Deel je kookkennis met de Wilde Chefs

0 Vind-ik-leuks

De leefbaarheid van een stad staat of valt met het vermogen oude systemen en patronen te doorbreken. The Beach brengt creatieve denkers én makers bij elkaar. En stimuleert zo de ontwikkeling en het toepassen van nieuwe oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen in Amsterdam.

Hobbykok? Zet je kookkwaliteiten in voor de Wilde Chefs

Een van de projecten van The Beach is de Wilde Chefs. Iedere donderdag in de Garage Notweg koken vrouwen en soms mannen van verschillende achtergronden samen gerechten uit hun eigen cultuur. Een plek waar ontwikkeling, ontmoeting en verbinding ontstaat. Je bent iedere donderdag welkom om lokaal, lekker en gezond mee te eten! Daarnaast zijn er (culinaire) coaches nodig om de koks te helpen met hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. 

Zo maakt The Beach innovatie mogelijk in Amsterdam

The Beach is een netwerkorganisatie die helpt met het vormgeven van de toekomst van Amsterdam. Door het stimuleren van een andere manier van denken, kijken en met elkaar omgaan. Een bijzondere manier die zichtbaar wordt in de meest uiteenlopende innovatieve projecten en opdrachten zoals De Wilde Chefs.

Wij geloven net als The Beach in een maatschappij die is gebaseerd op openheid, actieve betrokkenheid en interactie tussen bewoners, organisaties en bedrijven.

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.