Heb jij of ken jij een mooi initiatief uit Amsterdam?

Projecten

Weet jij een fijne en passende werkplek?

0 Vind-ik-leuks

Het BORO*ATELIER werkt samen met langdurig werkzoekenden en statushouders aan een sociale en duurzame textielproductie. De deelnemers werken binnen een leer-werktraject van 6 maanden aan externe opdrachten van verschillende mode labels als Sep7ember, Levi’s, Kings of indigo en Blue Print Amsterdam en aan het eigen baby label BORO*MINI. Zo leren ze al werkend de ambachten als naaien, zeefdrukken en plantaardig stoffen verven. Weet jij een fijne en passende werkplek voor de uitstromende deelnemers van het BORO*ATELIER? 

Doorstromen naar een vaste baan

Het doel is om met het leer-werktraject van het BORO*ATELIER de deelnemers te begeleiden naar een betaalde baan. Inmiddels zijn er vanuit het leer-werktraject 3 mensen doorgestroomd naar een vaste baan in het BORO*ATELIER en voor alle andere uitstromende deelnemers vonden ze een andere werkplek. En nu zijn ze voor hun nieuwe uitstromende deelnemers op zoek naar werkgevers met eenzelfde sociale visie om de doorstroommogelijkheden te vergroten! 

Persoonlijke ontwikkeling 
Naast het leren van de ambachten, werkt het BORO*ATELIER 1-op-1 samen met de deelnemers aan hun persoonlijke ontwikkeling en verbetering van de Nederlandse taal. Voor de Statushouders die nog niet zo goed Nederlands speken, bieden ze in samenwerking met Taal & Coast op Maat in het BORO*ATELIER een taal boost aan: Nederlandse les op de werkvloer gericht op de werkzaamheden in het atelier. Voor de langdurig werkzoekende bieden ze in samenwerking met Starters4Communities een workshop ondernemen aan: een praktijkgerichte workshop die zich richt op ondernemende skills, mindset en het inzetten van je talenten.

Up to date blijven? Volg het BORO*ATELIER hier op Facebook en check hun website: boroatelier.nl

Oeps! Je bent niet ingelogd.

Maak eenvoudig en snel een account aan en krijg toegang tot alle exclusieve functies en verhalen op Amsterdam &Co.
Het maken van een account is gratis!

Scherm sluiten

Je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en
je ontvangt direct een e-mail met daarin je wachtwoord.