Meubels die niet mogen missen in jouw kantoor

Een goed uitgerust kantoor is essentieel om productief te zijn en efficiënt te werken. Welke meubels echt onmisbaar zijn op kantoor? Dat staat hieronder op een rijtje.

Vergadertafel

Allereerst is het belangrijk om een vergadertafel te hebben in je kantoor. Hier kan je klanten ontvangen en je werknemers aan laten werken. Kies een tafel die groot genoeg is om alle deelnemers comfortabel te laten zitten. Daarnaast moet de tafel stevig zijn en goed passen bij de rest van het interieur.

Gastenstoelen

Bij een vergadertafel horen natuurlijk stoelen. Zorg ervoor dat deze gastenstoelen comfortabel zijn, zodat jouw gasten zich direct op hun gemak voelen. Ook hier is het belangrijk dat de stoelen passen bij de stijl van jouw kantoor, zodat de ruimte er als een geheel uitziet.

Opberg- en archiefkasten

Archiefkasten zijn onmisbaar in elk kantoor. Ondanks dat er veel werk online uitgevoerd wordt, zijn er altijd wel wat documenten die je moet opbergen. Daar is een archiefkast geschikt voor. Door een zo een kast te gebruiken kan je papieren opbergen, organiseren en gemakkelijk terugvinden. Naast een archiefkast kan een opbergkast ook van pas komen in jouw kantoor. Hierin kan je bijvoorbeeld kantoorartikelen als pennen, papieren en nietjes in opbergen. Bovendien kunnen andere spullen zoals een stofzuiger ook in een opbergkast worden geplaatst.

Boekenkast

Een boekenkast is niet alleen handig om boeken in op te bergen, maar kan daarnaast dienen als een decoratief element in het kantoor. Je kunt er bijvoorbeeld planten, fotolijstjes en andere accessoires op plaatsen om zo jouw kantoor een extra persoonlijk tintje te geven.

Bureau

Misschien wel het belangrijkste meubelstuk in jouw kantoor: een bureau. Dit is waar je het grootste deel van je tijd doorbrengt en waar je jouw werk afrondt. Zorg ervoor dat het bureau groot genoeg is om jouw computer, printer, telefoon en andere benodigdheden neer kan leggen. Het bureau moet comfortabel zijn om aan te werken dus het is belangrijk dat deze van hoogte kan veranderen. De bureaus van Kato kantoorinrichting zijn hiervoor geschikt. Met een goed afgestelde lengte creëer je namelijk een comfortabele werkhouding wat zorgt voor een betere concentratie.

Bureaustoel

Een comfortabele bureaustoel is net zo belangrijk als een goed bureau. Je brengt immers veel tijd door in deze stoel, dus het is belangrijk dat deze goed zit. Een goede bureaustoel moet in de hoogte verstelbaar zijn, zodat je de beste hoogte kan aan nemen. Daarbij is het belangrijk dat de stoel een goede rug- en armleuning heeft om jouw houding te ondersteunen en spanning op jouw lichaam te verminderen.

Plaats een reactie