Tot in de late uurtjes van je tuin genieten

Momenteel brengen we het liefste onze complete dag door op onze loungebank in de tuin. Helaas koelt het in de avond al snel af en verplaatsen we ons maar weer naar binnen. Nergens voor nodig! Tijd om tijdens de lange zwoele zomeravonden maximaal van jouw tuinmeubelen te blijven genieten. Lees dit blog om er achter te komen wat je allemaal nodig hebt om te blijven chillen op je loungebank.

Zorg voor de juiste loungebank

Het allerbelangrijkste is om te kiezen voor de juiste tuinmeubelen. Een loungebank met dikke, zachte kussens zorgt er al voor dat je er de hele avond niet meer uit wilt komen. Daarnaast geven de dikke kussens een knus en warm gevoel. Voeg sierkussens toe en kruip er lekker tegenaan voor nog meer warmte en gezelligheid.

Voeg een plaid toe op je loungebank

Vergeet niet om een plaid toe te voegen op jouw loungebank, voor ultiem comfort. Kies voor een ruimte maat die je goed kunt gebruiken om lekker warm te blijven. Het staat ook nog eens erg stijlvol. Er is een breed assortiment plaids in diverse kleuren, materialen en maten. Zo is er altijd wel een plaid dat past bij jouw tuinmeubelen.

Heb je het nog niet warm genoeg?

Mocht je een terrasoverkapping hebben, dan is het aanschaffen van een heater een goed idee. Zo hoef je niet van je loungebank af en naar binnen te rennen. Staan jouw tuinmeubelen niet onder een overkapping? Een kachel of kampvuur zorgt voor warmte én sfeer.

Verjaag de muggen

Daar zit je dan. Samen met je partner op jullie loungebank, met sierkussens en plaid, te genieten van jullie romantische avond. Helaas worden jullie gestoord door het gezoem van vervelende muggen. Kies ervoor om planten die ruiken naar citroen, lavendel of rozemarijn in de buurt van je tuinmeubelen te plaatsen. Dit zijn goede muggenverjagers. Wist je trouwens dat wierook muggen kan verjagen?

Plaats een reactie