De voordelen van een verhuisbedrijf 

Ga je binnenkort verhuizen? Een verhuizing is een stressvolle periode, waarin veel geregeld en gedaan moet worden. Misschien zit je wel midden in een verbouwing en moet je je oude woning ook nog in oude staat opleveren. 

Veel mensen kiezen er daarom voor om een verhuisbedrijf in te schakelen: een verhuisbedrijf brengt vele voordelen met zich mee en neemt je veel zorgen uit handen. Zo heb jij alle tijd en ruimte om je te focussen op andere zaken die geregeld moeten worden.

In deze blog lees je wat de voordelen van een verhuisbedrijf zijn. 

Een zorgeloze verhuizing

Een verhuisbedrijf zorgt ervoor dat jij zorgeloos kunt verhuizen! Ze helpen met het inpakken van de inboedel, het (de)monteren van meubels en zorgen ervoor dat alles veilig naar de nieuwe woning wordt gebracht. Eenmaal daar aangekomen wordt de verhuiswagen leeg gehaald en wordt alles zo veel mogelijk op de goede plek gezet. Ze doen dus veel meer dan alleen meubeltransport!

Een verhuisbedrijf biedt de volgende diensten:

  • Inpakservice: de verhuizers helpen met het inpakken van al je spullen. Je hoeft zelf geen dozen of inpakmateriaal te regelen.
  • Montageservice: de verhuizers demonteren de meubels in je oude woning, en zetten deze in de nieuwe woning weer voor je in elkaar. 
  • Inboedelopslag: wanneer je niet al je spullen mee kunt verhuizen of je moet tijdelijk ergens anders wonen, kun je de inboedel laten opslaan bij het verhuisbedrijf. 
  • Verhuislift: ga je verhuizen van of naar een appartement op een verdieping? Dan is een verhuislift echt onmisbaar. Een verhuisbedrijf beschikt over verschillende verhuisliften en bedieners.
  • Verhuizen van speciale goederen: wasmachines, antiek, kunst en piano’s kun je niet zomaar verhuizen. Een verhuisbedrijf weet precies hoe ze je spullen zo veilig mogelijk overbrengen. 
  • Klusservice: wist je dat verhuizers zelfs een klusservice hebben? Ze voeren dan kleine werkzaamheden zoals het dichten van gaten in de muren, het verwijderen van de vloer en het herstellen van het schilderwerk in je oude woning voor je uit. Zo is deze klaar voor oplevering!
  • Schoonmaakwerkzaamheden: tot slot kun je je oude woning bezemschoon laten opleveren door het verhuisbedrijf.

Verhuizers zijn ervaren en vakkundig

Een verhuisbedrijf beschikt over de juiste kennis en ervaring om de verhuizing zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen. De meest efficiente manier van inpakken, het snel en goed monteren en demonteren van meubels, de beste manier om alles te vervoeren: de verhuizers weten precies hoe ze het moeten doen.

De verhuizers zullen ten alle tijde je inboedel beschermen tegen schade. Toch is het aangeraden om een verhuisverzekering af te sluiten, zodat mocht er wel iets beschadigen, de schade vergoed wordt. 

De juiste materialen

De meeste verhuisbedrijven hebben een groot wagenpark met verhuiswagens in allerlei soorten en maten. Ook zijn er verschillende verhuisliften. De verhuizers beschikken daardoor altijd over de juiste materialen, zodat er voor jouw verhuizing een geschikte verhuiswagen beschikbaar is. Heb je gekozen voor inpakservice? Dan heeft het verhuisbedrijf een groot aanbod aan verhuisdozen en ander inpakmateriaal. Je hoeft dit dus zelf niet meer aan te schaffen!

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf bij jou in Amsterdam? Neem dan eens een kijkje op deze website.

Plaats een reactie